Rozmrazovací masírky HENNEKEN

Rozmrazovací masírky HENNEKEN

Na český trh jsme dodali již tři rozmrazovací masírky Henneken o velikosti 6 400, 6 000 a 3 000 litrů.

Pokud potřebujete rozmrazit zmrzlé maso v blocích nebo jednotlivých kusech a chcete mít kontrolovaný rozmrazovací proces beze ztrát při rozmrazování, nabízíme Vám řešení ve formě rozmrazovacích masírek Henneken. Vstupní surovinou mohou být zmrzlé bloky při teplotě –18°C nebo ohřátá v radio vlnové rozmrazovací lince na –2°C.

Rozmrazovací proces probíhá volitelně ve 3 stupních

  1. ohřevem pomocí teplého glykólu až +40°C ve dvojitém plášti
  2. prouděním horkého vzduchu skrz víko
  3. vstřikem horké páry skrz ventil ve víku.

Rozmrazovací proces trvá od 3 do 18 hodin v závislosti na vstupní teplotě suroviny.

Výhody rozmrazování v masírece Henneken:

  • Redukce ztrát při rozmrazování
  • Zachování technologicky cenných složek masa
  • Technologické efekty díky rozmrazení v masírce
  • Optimalizace rozmrazovacích časů
  • Stejnoměrná kvalita výrobku
  • Vyšší výrobní spolehlivost
  • Výroba šetrná pro životní prostředí
  • Redukce výrobních nákladů